Verksamhetsutveckling

När vi jobbar med verksamhetsutveckling, liksom inom mental träning, använder vi oss av en metod vi valt att kalla SODA.
Det är egentligen ingen rocket science, det är mycket bättre än så.

De Styrkor vi har som gör oss bra skall vi naturligtvis göra mer av. Vilka Optimala bilder har vi?
Hur kan en Optimal verksamhet se ut? Hur Designar vi vår verksamhet för att med hjälp av våra Styrkor nå våra Optimala bilder?

När vi funnit vad som är våra Styrkor, hur vår Optimala verksamhet ser ut, hur vi ska Designa för att nå våra mål och visioner, då kan vi börja skapa Aktiviteterna som tar oss dit.

Visst låter det enkelt? Och ja det är det, med rätt verktyg och rätt mental inställning kommer vi tillsammans att utvecklas åt det håll vi bestämt oss för.

Många inom idrotten har anammat idéerna och arbetssättet för längesedan. Idrott är ju så fantastiskt konstruerat att vi omedelbart vet när vi lyckas eller misslyckas.
Bollen ligger i målet bakom oss, ribban faller ner, vi trampar över eller sätter putten flera meter ifrån hålet. Var sak för sig oerhört frustrerande, en frustration som bakom sig har en dröm om att lyckas.

Det idrottskvinnor och män har lärt sig är att fokusera på det som fungerar, att ta vara på känslan av att lyckas, titta på de styrkor man har och använda sig av dem. Att ta vara på de gånger det fungerade, vad gjorde jag när jag lyckades, hur kan jag använda det och sätta det i system?
Att fokusera på det som inte fungerar gör oss bara bra på en sak och det är att hitta det som inte fungerar.
Tillsammans som ett team jobbar vi får att nå era mål, för att förnya er organisation, hitta nya arbetssätt och skapa förutsättningar för att utvecklas åt et håll ni och era kunder önskar.

Vill ni också utvecklas?
Vad väntar ni på, kontakta oss nu för ett möte om hur vi kan jobba tillsammans.

utveckla